Laat uw vloer leggen door Vervoort Projecten

Professionele plaatsing van elke vloer

Bent u op zoek naar een functionele en esthetische vloer? Bij Vervoort Projecten leggen we al meer dan 10 jaar vloeren aan voor onder andere keukens, badkamers, slaapkamers, livings en terrassen. U rekent dan ook op een professionele plaatsing en een vakkundige afwerking voor al uw vloeren.

Elke ruimte heeft uiteraard bepaalde praktische eisen. De vloer in de keuken en badkamer moet waterbestendig en makkelijk in onderhoud zijn. Voor de living en slaapkamer kiest u dan weer een sfeervolle vloer die warm en comfortabel aanvoelt. Wilt u ook een nieuwe terrasvloer? Ga voor een uiterst weerbestendige en duurzame vloer met tegels of terrasplanken. De medewerkers van Vervoort Projecten tonen u graag de vele mogelijkheden, zodat u steeds de perfecte vloer vindt voor uw woning.

Een geschikte vloer voor elke ruimte

Bij het kiezen van vloeren wordt er vooral rekening gehouden met de volgende factoren:

Waterbestendigheid: In de keuken en badkamer moet de vloer 100% waterbestendig zijn. Voor het terras is het bovendien belangrijk dat de vloer ook guur weer en regen aankan.

Akoestiek: In de woonkamer en slaapkamer is het aangenaam om te kiezen voor geluiddempend materiaal, voor een goede akoestiek.

Onderhoud: Hebt u kleine kinderen of huisdieren? Denk dan ook aan het onderhoud van de vloer, zodat beschadigingen geen kans maken.

Bij Vervoort Projecten helpen we u graag bij het vinden van de meest geschikte vloer. Zo hebt u keuze uit onder andere:

Laminaat: Een sfeervolle vervanger van hout dat weinig onderhoud vraagt en verkrijgbaar is in vele kleuren, zoals eiken, beige of wit

Pvc- of vinylvloeren: Deze vloeren zijn uiterst duurzaam en waterbestendig, zodat ze ook geschikt zijn voor de keuken en badkamer

Houten vloer: Dit natuurproduct geeft een unieke look aan uw woning en heeft een aangename akoestiek

Vloertegels: Voor de keuken en badkamer zijn klassieke keramische tegels een slimme optie, omdat ze waterbestendig en duurzaam zijn

...

vloeren
vloeren
press to zoom
vloeren
vloeren
press to zoom
vloeren
vloeren
press to zoom
vloeren
vloeren
press to zoom
vloeren
vloeren
press to zoom
1/4

Contacteer ons

Vertrouw op Vervoort Projecten om een nieuwe vloer te plaatsen, zoals een pvc-vloer, laminaat of tegels. Contacteer ons om de vele mogelijkheden te bespreken!