Vervoort Projecten:
ramen en deuren in hout, pvc en aluminium

Vertrouw op de expertise van Vervoort Projecten

Met Vervoort Projecten heeft u een betrouwbare partner gevonden om uw ramen of deuren te laten vervangen. Door onze jarenlange expertise zijn we specialisten in het correct plaatsen van ramen en deuren. We helpen u dan ook graag verder met de plaatsing van al uw ramen en deuren, inclusief schuine dakramen, verzonken ramen en binnendeuren. Bovendien hebt u de keuze uit een ruim gamma aan mogelijkheden, zodat u steeds een stijl vindt die aansluit bij uw woning. U kiest bij Vervoort Projecten uit verschillende ramen en deuren, zoals:

De pvc-modellen zijn verkrijgbaar in een grote selectie aan kleuren. De aluminium en houten ramen en deuren kunnen gelakt worden in de door u gewenste RAL-kleur. Weet u niet zeker welke ramen en deuren het meest geschikt zijn voor uw woning? Onze specialisten geven u graag vrijblijvend advies.We gaan bij de plaatsing van ramen en deuren steeds voor een perfecte afwerking en controleren het werk op verschillende punten, zoals:

Brandwerende ramen en deuren bij Vervoort Projecten

Bij Vervoort Projecten helpen we bedrijven en particulieren verder met het plaatsen van branddeuren. Een brandwerende deur heeft een bepaalde weerstand tegen vuur, zodat een brand voor een bepaalde tijd niet kan doorslaan. Deze brandwerende deuren zijn vaak verplicht voor het brandveilig maken van een gebouw.
Om de brandwerende deuren conform de geldende normering te plaatsen, beschikken we over een ISIB-certificaat van het Instituut voor Brandveiligheid. Vervoort Projecten is dan ook een gecertificeerde partner voor het plaatsen van alle soorten branddeuren, zoals brandwerende deuren in hout, inox, metaal of aluminium.

Vrijblijvende offerte

Ontdek wat Vervoort Projecten voor u betekent

Vervoort Projecten helpt u graag verder met vrijblijvende informatie omtrent het vervangen van ramen en deuren. Onze vaklui bekijken de mogelijkheden en raden u verschillende opties aan, op basis van uw wensen. Hout, aluminium of pvc, we zoeken steeds naar de beste oplossing.