Nieuw plafond?
Vervoort Projecten maakt het waar

Maatwerk voor uw plafonds

Het plafond draagt bij aan de uitstraling van uw woning. Bij renovatieprojecten wordt dan ook vaak besloten om een nieuw plafond te plaatsen. Kies voor maatwerk voor een perfecte plaatsing van uw nieuw plafond. U dient immers heel wat factoren in acht te nemen, zoals de verlichting, afwerking en hoogte van uw plafond.Bij Vervoort Projecten gaan we steeds voor maatwerk bij het installeren van plafonds. We adviseren u dan ook graag over de verschillende mogelijkheden, zoals een gyprocplafond, spanplafond of plafondtegels. Bent u niet zeker wat het meest geschikte plafond is voor uw interieur? Onze medewerker komt ter plaatse om de opties te bespreken en een vrijblijvende offerte op te maken.

Plafond renoveren: tips en tricks

Er komt heel wat maatwerk kijken bij het renoveren of vervangen van plafonds. Vervoort Projecten uit Berlaar heeft een ruime ervaring in het plaatsen van plafonds. U bent dan ook verzekerd van een hoogstaande en zorgvuldige afwerking. 


We nemen daarvoor steeds deze factoren in acht:

Verlichtingspunten: Door een gepersonaliseerd verlichtingsplan te maken bent u verzekerd dat uw verlichting op de perfect plek wordt gemonteerd.

Vlotte plaatsing: Onze installateurs gaan snel en vakkundig te werk bij het realiseren van uw plafond, zodat de renovatie in geen tijd is afgewerkt.

Perfecte afwerking: uw plafond ook meteen voegen en schilderen? Bij Vervoort Projecten werken we elk project tot in de puntjes af.

Gyprocplafonds en meer bij Vervoort Projecten

Bij Vervoort Projecten rekent u op meer dan 10 jaar ervaring in het realiseren van renovatieprojecten. We leggen u dan ook graag de verschillende mogelijkheden uit, zoals:

Gyprocplafond: Deze plafondplaten in brandwerend materiaal zijn stevig en snel te monteren. Door een raster met rails te monteren kunnen we de gyprocplaten handig vastklemmen.

panplafond: Door een doek van pvc of polyester te installeren kunnen we het plafond verlagen zonder afbraakwerken te doen.

Plafondtegels: Ga voor een decoratief en geluiddempend effect met lichte tegels op uw plafond.

...

Plafond
Plafond
press to zoom
Plafond
Plafond
press to zoom
Plafond
Plafond
press to zoom
Plafond
Plafond
press to zoom
Plafond
Plafond
press to zoom
1/2

Contacteer ons

Wilt u een nieuw plafond plaatsen? Vervoort Projecten is uw partner om uw plafond te vervangen of te renoveren. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.