Vervoort Projecten voor uw keukenrenovatie

Uw droomkeuken met Vervoort Projecten te Berlaar

De keuken is dé plek om gezellig samen te komen. Bij Vervoort Projecten rekent u dan ook op jarenlange expertise om de renovatie van uw keuken grondig aan te pakken. We gaan voor een totaalaanpak waarbij uw wensen en noden worden vertaald naar een praktische en mooie keuken.We denken graag met u mee over de beste indeling van uw nieuwe keuken. Een renovatie van de keuken is immers hét moment om een totaal nieuwe look te geven aan uw woning. Ga voor klassiek met eikenhouten kastjes of modern met een strak kookeiland. Wat u ook verkiest, Vervoort Projecten realiseert uw droomkeuken.

Alles voor een totaalrenovatie van uw keuken

Bij Vervoort Projecten staat een team van gedreven vaklui voor u klaar om de renovatiewerken in goede banen te leiden. Door te werken met hoogstaand materiaal en alles tot in de kleinste details af te werken, geeft u met de renovatie van uw keuken een meerwaarde aan uw woning.Hebt u reeds keukentoestellen, maar wenst u om deze netjes te laten wegwerken? Of verkiest u een keuken met splinternieuwe toestellen? Bij Vervoort Projecten werken we steeds op maat, met een 100% gepersonaliseerde service. Zo creëren we een aangename en stijlvolle keuken die volledig voldoet aan uw verwachtingen.

Keukenrenovatie van a tot z

Door onze jarenlange ervaring gaan we snel maar nauwkeurig te werk bij het vervangen van uw keuken. We kunnen voor u de bestaande keuken en tegels volledig uitbreken. Daarna wordt de nieuwe keuken systematisch opgebouwd. We leggen daarbij de vloer, plaatsen tegels, monteren de keukenkasten en -toestellen en installeren het keukenblad en de verlichting. Indien nodig leggen we ook nieuwe leidingen en kabels.

Vervoort Projecten is dan ook uw partner voor de renovatie van keukens in Antwerpen en regio. Wilt u graag een offerte op maat? De prijs van een keuken renoveren is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het gebruikte materiaal en het type keukentoestellen. U kunt daarom steeds terecht bij Vervoort Projecten voor een gratis prijsraming van uw droomkeuken.

keukens
keukens
press to zoom
keukens
keukens
press to zoom
keukens
keukens
press to zoom
keukens
keukens
press to zoom
keukens
keukens
press to zoom
1/2

Contacteer ons

Bij Vervoort Projecten rekent u op een ruime ervaring in keukenrenovaties. U kiest zelf de volledige afwerking en dat aan een uiterst scherpe prijs. Contacteer ons vandaag nog!