Vervoort Projecten voor al uw gyprocwerken

Bouwen of renoveren met gyproc? Vervoort Projecten

Professionele gyprocwerken zijn essentieel bij het bouwen of verbouwen van een woning. U creëert er niet alleen meer ruimte door, maar zorgt ook voor de nodige isolatie en brandveiligheid. Bij Vervoort Projecten hebben we meer dan 10 jaar ervaring in het plaatsen van gipsplaten om woningen af te werken.Wilt u uw zolder inrichten, zodat u over een extra slaapkamer beschikt? Of wilt u een muur plaatsen om de indeling van een ruimte te veranderen? Laat valse wanden plaatsen door Vervoort Projecten en haal het meeste uit uw woning. Ook voor de plaatsing van valse plafonds, om het plafond aan te passen of te vernieuwen, kunt u terecht bij Vervoort Projecten. Dankzij onze expertise bent u verzekerd van een naadloze afwerking van al uw gyprocwerken.

Waarom kiezen voor gyproc?

Gyproc biedt heel wat voordelen voor het bouwen en renoveren van woningen. Het is dan ook een slimme keuze om een ruimte te renoveren. Zo zijn gipsplaten onder andere:

Gemakkelijk te bewerken: Na het aanbrengen van een laagje primer is de gipsplaat klaar om geschilderd te worden. Vervoort Projecten werkt ook de schilderwerken voor u af.

Lichtgewicht maar stevig: Hoewel gyprocwanden niet veel wegen zijn ze toch geschikt om een schilderij, foto of verlichting aan te bevestigen.

Duurzaam en brandveilig: Door te renoveren met gyproc gaat u voor kwalitatief materiaal dat uw woning meteen ook brandveilig maakt én isoleert.

Professionele plaatsing, scherpe prijzen

Hoewel vaak wordt beweerd dat het plaatsen van gipsplaten erg eenvoudig is, dient u toch rekening te houden met enkele belangrijke factoren. Zo moet de ruimte en ondergrond droog, stofvrij en stabiel zijn om een correcte plaatsing te garanderen. De gipsplaten moeten dan perfect afgemeten worden om bijvoorbeeld barsten te voorkomen. Ook moeten de wanden correct opgevoegd worden met voldoende uithardingstijd.Voor een professionele plaatsing van uw valse plafonds en wanden doet u een beroep op de expertise van Vervoort Projecten. We werken aan een uiterst scherpe prijs voor al onze gyprocwerken en staan garant voor een deskundige en budgetvriendelijke renovatie van uw woning.

gyprocwerken
gyprocwerken
press to zoom
gyprocwerken
gyprocwerken
press to zoom
gyprocwerken
gyprocwerken
press to zoom
gyprocwerken
gyprocwerken
press to zoom
gyprocwerken
gyprocwerken
press to zoom
1/3

Contacteer ons

Kies voor Vervoort Projecten als betrouwbare partner voor uw gyprocwerken te Antwerpen en regio. Vraag vandaag nog een gratis offerte aan en ontdek onze uiterst scherpe prijzen.