Een dressing op maat van uw garderobe met Vervoort Projecten

Waarom kiezen voor een dressing van Vervoort Projecten?

Met een inloopkast of dressing gaat u voor een praktische indeling van uw garderobe. Het is daarnaast niet enkel de ideale plek om kledij, schoenen en accessoires netjes in op te bergen, maar ook grote lakens en stapels handdoeken kunt u er makkelijk in kwijt. Doordat alles in deze inloopkasten handig gerangschikt en geordend wordt, vindt u steeds makkelijk wat u zoekt. 


Bij Vervoort Projecten heeft u een ruime keuze op het vlak van kleuren en materialen voor de kleerkasten van uw dressing. U gaat dan ook voor een inloopkast die volledig aansluit bij de stijl van uw woning. Bovendien is Vervoort Projecten specialist in maatwerk voor uw dressing met kleerkast. We kunnen elke kamer omtoveren tot een praktische dressing, inclusief ruimtes met een schuine wand of lage muur.

Welke mogelijkheden zijn er voor een dressing?

U kiest bij een dressing op maat uit hangruimte met kapstokken en legruimte met planken. Vaak wordt gekozen voor 2/3de hangruimte en 1/3de legruimte, maar doordat onze dressings op maat worden gemaakt bepaalt u dit zelf. We nemen daarvoor ook de afmetingen en lay-out van de ruimte in acht, zodat deze maximaal wordt benut.

Naast de indeling houden we rekening met de stijl van uw interieur. Wilt u een moderne look creëren? Ga dan voor kasten met handloze grepen voor een strak, minimalistisch effect. Houdt u meer van een landelijk interieur? Dan kunnen we een dressing in cottagestijl afleveren met gegroefde deuren. Wat u ook verkiest, bij Vervoort Projecten laat u een dressing maken die volledig is afgestemd op uw wensen.

Wat bepaalt de prijs van een dressing?

Om de prijs van een dressing te bepalen komt een van onze medewerkers graag bij u langs voor een gepersonaliseerde offerte. De kostprijs is immers afhankelijke van enkele factoren, zoals:

 De ruimte: een dressing in een grote ruimte met schuine wand vergt meer materiaal en vakkennis dan een inloopkast in een kleine ruimte met rechte wanden.
 Materiaal: u kiest uit verschillende soorten materiaal bij Vervoort Projecten, zoals hout of mdf.
 Afwerking: wilt u graag een open dressing zonder fronten? Of verkiest u een gesloten dressing met deuren? Ook dit beïnvloedt de prijs.
 Accessoires: we leveren u graag extra’s, zoals een schoenenrek of spiegel, om de ruimte volledig af te werken. 

Vrijblijvende offerte

Contacteer ons

Ga voor een praktische en stijlvolle dressing op maat van Vervoort Projecten. Wij realiseren kleerkasten en inloopkasten voor elk type woning. Contacteer ons voor een gratis offerte.

03 488 57 34