Vervoort Projecten:
uw partner in badkamerrenovaties

Badkamerrenovaties op maat van de klant

Bij Vervoort Projecten kunt u terecht voor al uw badkamerrenovaties te Antwerpen en omstreken. Wij zijn gespecialiseerd in volledige renovaties van badkamers, waarbij de ruimte wordt gestript en heropgebouwd. Ook installeren we badkamers in nieuwbouwwoningen, waarvoor we eveneens de leidingen voor water en elektriciteit voorzien. 


Vervoort Projecten maakt het verschil door maatwerk af te leveren. Houdt u van een praktische badkamer met een moderne look? Dan is een inloopdouche met glazen wand een perfecte keuze. Wilt u een oase van rust en luxe creëren? Kies dan voor een whirlpool bubbelbad of een inbouw regendouche. Onze medewerkers hebben een ruime ervaring in het installeren van badkamers en tonen u graag de mogelijkheden.

Van concept tot realisatie

Om uw badkamerrenovatie perfect te laten verlopen, komt een medewerker van Vervoort Projecten ter plaatse om de ruimte op te meten. We bekijken waar de leidingen liggen en of deze verlegd moeten worden. Zo kunnen we een praktische indeling maken van uw nieuwe badkamer. We leggen u meteen verschillende opties voor om de vloer en muren af te werken, zoals keramische tegels of waterbestendig hout.Daarnaast verlenen we ten slotte ook nog ons advies over de verschillende mogelijkheden bij badkamermeubelen. U kiest bijvoorbeeld voor een vrijhangende wastafel of voor een lavabo met wastafelkasten. Ook voor de douche, het toilet en het bad bekijken we alle opties. Doordat Vervoort Projecten samenwerkt met betrouwbare partners bent u steeds verzekerd van de hoogste kwaliteit voor al uw badkamermeubelen.

Badkamerrenovatie: prijs en tips

Bij Vervoort Projecten bent u verzekerd van een uiterst scherpe prijs voor al uw badkamerrenovaties. Van een inbouw regendouche tot een Whirlpool-bubbelbad of vrijhangende wastafels: wij realiseren uw droombadkamer! U geniet zo van een luxueuze badkamer aan de hoogst mogelijke kwaliteit.De prijs is afhankelijk van de gebruikte materialen en de afwerking. Blader doorheen de voor-en-na-foto’s van onze badkamerrenovaties en laat u alvast inspireren. We komen graag ter plaatse langs om de mogelijkheden verder te bespreken.Badkamers
Badkamers
press to zoom
Badkamers
Badkamers
press to zoom
Badkamers
Badkamers
press to zoom
Badkamers
Badkamers
press to zoom
Badkamers
Badkamers
press to zoom
1/2

Contacteer ons

Zoekt u een bedrijf met ervaring in badkamerrenovaties? Met Vervoort Projecten realiseert u de badkamer van uw dromen. Contacteer ons voor meer informatie en begin alvast uw badkamerrenovatie te plannen.